Holistische Therapeuten Opleiding Online

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 08:08

✨ Word nu in 7 maanden Holistic Horse Healer 🐎 Therapeut Voor paard en mens 🤗!

 

Ben je gepassioneerd over paarden 🐎 en mens 🙏 en wil je hun gezondheid en welzijn op een holistische manier benaderen ✨🍃? Klinkt het voor jou ook zo logisch dat je soms het paard moet behandelen, maar soms ook hun mens 😉? Dan is deze combi opleiding echt wat voor jou! Onze online Holistic Horse Healer - therapeuten opleiding biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een volwaardig therapeut te worden! En hiermee kan jij zowel MENS als PAARD behandelen 💛!

 

Onze opleiding biedt een diepgaande training in alle aspecten van holistische (paarden) therapie, van voeding en energetisch werk tot massage, pendelen en guasha. Je leert hoe je het lichaam, geest en de ziel van het paard als een geheel kunt benaderen en hoe je hun welzijn kunt verbeteren op allerlei niveaus 💎. Maar je leert ook alle behandeltechnieken toegepast op mensen, zodat jij ook hun verzorgers of eigenaren bijvoorbeeld kan behandelen. 

 

Onze online opleiding is ideaal voor drukke professionals 👩🏼‍💻 die hun opleiding willen combineren met hun werk, ouders die studie willen combineren met hun gezinsleven OF misschien voel je een roep om een mooie carrière switch ❤️‍🔥!Je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt, en je hebt toegang tot alle cursusmaterialen en -hulpmiddelen vanuit het comfort van je eigen huis.

 

Door onze holistische benadering leer je niet alleen hoe je paarden kunt genezen en ondersteunen, maar je ontwikkelt ook een diepere verbinding met deze prachtige dieren 🦄. Je zult in staat zijn om hun behoeften beter te begrijpen en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

 

Je leert onder anderen alles over:

🐴 Reiki bij paarden

👑 De chakra's bij paarden en mens

💁🏼‍♀️ Guasha bij paarden en mens

✨ Afstandinwijdingen

💎 Pendelen

🩺 Algemene gezondheid en huisvesting

💗 Aura's en energievelden

✅ Alles over veiligheid tijdens behandelingen

🚨 LET OP!! Je dient aantoonbaar een Reiki 1 Usui diploma te hebben als je wilt deelnemen aan de opleiding Holistic Horse Healer.

Meld je voor 1 mei aan en de opleiding kost geen €1.250 maar €750, plus ontvang je ontzettend veel mooie bonussen, zoals een welkomstpakket met allerlei mooie items om mee te behandelen 🩺🐎!

Voor meer informatie over de opleiding en inhoud van de modules en aanmelden klik hier:

Opleiding inhoud & Ebook

 

Voor vragen mag je altijd Contact opnemen met ons!

Liefs Noortje & Sophia 🌸

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.