Wachtlijst Reiki cursussen

Gepubliceerd op 12 januari 2023 om 07:07

De eerste Reiki cursussen dit jaar gaan alweer van start!

Je kan je nu nog aanmelden voor de volgende cursussen:

Reiki 2, deze staat gepland op 13 maart. Er zijn nog plekken vrij dus klik op de link om je meteen aan te melden en verzekerd te zijn van een plek! Reiki 2 cursus tussen de Paarden 13 maart

Reiki 3A weekeind! Deze staat gepland op 27 en 28 januari er zijn nog plekken beschikbaar dus als je interesse hebt meld je dan nu aan, klik op de link en je bent verzekerd van een plek in dit magische weekeind! En er loopt nog hele mooie korting deze keer 🙏Reiki 3A weekeind! Tussen de paarden 27 & 28 januari

Binnenkort plannen wij weer nieuwe Reiki cursussen voor Reiki 1,2 en 3A

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden wanneer deze cursussen gaan plaatsvinden? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst en hoor als een van de eerste wanneer de nieuwe datums online komen! Klik op de link om je zelf aan te melden voor de wachtlijst. 

wachtlijst reiki cursus

En wist je dat de paarden opleiding ook binnenkort gaat starten? Een holistische therapeuten opleiding voor mens en paard! Een vereiste is wel dat als je wil starten met de opleiding je minimaal een Usui Reiki 1 certificaat hebt. Omdat de basis van de opleiding Reiki is.

Wil je meer weten over deze opleiding? Zeer binnenkort brengen wij alle info over de opleiding naar buiten en als jij je op de wachtlijst zet ben jij een van de eerste die het hoort en... er komt een super mooie aanbieding bij, dus mis die kans niet!! Meld je aan voor de wachtlijst door op de link te klikken.

Holistic Horse Healer - therapeut opleiding

 

Voor vragen neem Contact op, wij helpen graag!

 

Liefs Noortje en Sophia 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.