Afstandsinwijding

Onderaan de producten staat alle informatie over afstandsinwijdingen

Hoe werken afstandsinwijdingen ?

Afstandsinwijdingen kunnen net als een afstandsbehandeling op afstand naar iemand gestuurd worden en binnengehaald met de call-inn methode. Het voordeel van de call-inn methode is dat je zelf kan bepalen waar en wanneer je de inwijding ontvangt, zodat je in alle rust en in vertrouwde omgeving de nieuwe energie kan ontvangen. Het is een zuivere manier van inwijden. De energieën zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen, zodat er geen andere negatieve energieën mee kunnen komen.

Als de energie is klaar gezet heb je 21 dagen de tijd om deze op te halen, met uitzondering van energieën die je in meerdere inwijdingen moet ophalen/ downloaden.

Als je de energie hebt ontvangen kun je meteen aan de slag met je ontvangen energie! 

Als je de inwijding besteld krijg je meteen de handleiding toegestuurd en na het downloaden van de nieuwe energie krijg je een certificaat en mag je zelf deze energie door gaan geven aan andere!

Voor dat je begint aan een inwijding

Iedereen ervaart de afstandsinwijding anders, dat verschilt per persoon. De een voelt warmte of juist kou, of een drukkend en/ of tintelend gevoel in lijf of hoofd. Er is geen goed of fout, alles is goed en als je niks merkt is dat ook goed, de energie doet echt zijn werk. Het kan komen doordat je moe bent of gespannen of juist te veel focus hebt op het voelen, laat het gewoon gebeuren! De energie doet wat voor jou het beste is!

Bij een inwijding kan er fysiek en emotioneel een hoop gebeuren.  Er kunnen blokkades worden opgelost of komen aan het licht waardoor je verschillende emoties kan voelen. Het is allemaal oke, en betekend dat er een dingen in gang zijn gezet.

Je kan soms moe worden na een inwijding, wat hoofdpijn krijgen. Je energetische en fysieke lichaam is zich aan het schoonmaken en zelfhelend vermogen word bevorderd. Dit kan een paar dagen aanhouden maar daarna zul je je krachtiger en vrijer voelen! Het is bangrijk om voldoende water te drinken, om zo alle afvalstoffen goed af te voeren.

Het advies is om niet binnen 21 dagen een nieuwe inwijding of nieuw level op te halen. De nieuwe energie werkt nog lang door en zo heb je goed de tijd deze helemaal eigen te maken. Wil je toch eerder een inwijding/ nieuw level binnen halen dat kan natuurlijk, doe wat voor jou goed voelt, luister goed naar jezelf.

Lees eerst goed het hele cursusboek door voordat je begint aan de inwijding

 Tips voor het beginnen met de inwijding

 

  • Zorg dat je minimaal 5 minuten voor dat je de inwijding gaat downloaden goed ontspand. Dit kun je doen door een korte meditatie te doen of even je ogen te sluiten en je hoofd leeg te maken en op je ademhaling te letten. Haal een paar keer diep adem en blaas rustig uit. En je kan bijvoorbeeld een kaarsje aansteken voor wat sfeer, doe wat voor jou het beste werkt. Hoe beter je ontspant, hoe beter en dieper de energie zijn werk kan doen.
  • Zorg dat je tijdens de inwijding niet gestoord word
  • Draag comfortabele kleding
  • Zorg dat je lekker zit of ligt
  • Zet je mobiel op stil

 Na de inwijding

Neem na de inwijding nog even tijd voor jezelf, geniet van de nieuwe energie en probeer hem eens uit! Let op dat je voldoende water drinkt.


Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan contact met ons op 👉Contact