Dagbesteding & Individuele begeleiding

Dagbesteding en Individuele Begeleiding op een Paardenhouderij midden in de natuur!

 

Wij bieden een unieke dagbesteding en individuele begeleiding aan op onze prachtige paardenhouderij, gelegen in een bosrijke omgeving. Onze focus ligt op het verzorgen van het erf, het voeren en verzorgen van de paarden, en het helpen trainen van deze majestueuze dieren. 

We werken met dagbesteding in groepjes van ongeveer 5 personen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Samen gaan we werken aan jouw doelen. Of je nu fysiek weer in conditie wilt komen, structuur wilt opbouwen of simpelweg tot rust wilt komen in je hoofd, wij sluiten graag aan bij jouw zorgvraag en helpen je bij het behalen van jouw doelen.

Naast de groepsdagbesteding bieden we ook individuele begeleiding aan. Hierbij krijg je 1-op-1 begeleiding, waarbij we specifiek werken aan jouw doelen en persoonlijke groei.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor weekendactiviteiten. Neem hiervoor gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wil je graag even een midweek of weekendje weg, je familieleden ontlasten of even weg van je reguliere begeleiding? Ook dat is mogelijk op onze prachtige locatie in de natuur. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bij ons staat persoonlijke aandacht, groei en het behalen van jouw doelen centraal. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan op onze paardenhouderij in het bos.

Wil je graag meer informatie over onze diensten of jezelf graag aanmelden voor onze zorg en begeleiding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

 

Onderaan deze pagina vind je meer gedetailleerde informatie over Holistic Horse Academy zorg en begeleiding.

 

Of je nu geïnteresseerd bent in onze dagbesteding in de natuurlijke omgeving van onze paardenhouderij, of dat je individuele begeleiding nodig hebt om aan jouw persoonlijke doelen te werken, wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Holistic Horse Academy zorg en begeleiding jou kan helpen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en je te voorzien van de zorg en begeleiding die je nodig hebt.

 

Scroll naar beneden voor meer informatie over Holistic Horse Academy zorg en begeleiding.

Wij werken met klanten die beschikken over een persoonsgebonden budget (PGB). Dit betekent dat onze diensten en ondersteuning worden gefinancierd via het PGB-budget van onze klanten.

Voor onze dagbesteding hanteren wij een tarief van:       €60 per dagdeel. Dit omvat deelname aan onze groepsactiviteiten, de verzorging van het erf, het voeren en verzorgen van de paarden, en de mogelijkheid om te helpen bij het trainen van de paarden. Onze dagbesteding biedt een waardevolle en betekenisvolle ervaring in een natuurlijke omgeving.

Voor individuele begeleiding hanteren wij een tarief van: €65 per uur. Tijdens individuele begeleidingssessies werken we 1-op-1 met jou aan jouw persoonlijke doelen en groei. We bieden persoonlijke aandacht en begeleiding om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw specifieke doelen.

Wij zijn in het bezit zijn van een AGB-code, wat staat voor Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners. Dit is een unieke code die wordt toegekend aan zorgverleners en zorginstellingen. Daarnaast hebben wij ook een Vecozo-certificaat, wat aangeeft dat wij voldoen aan de eisen en normen van de zorgverzekeraars.

Heb je nog vragen over onze diensten, tarieven of andere zaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Scroll naar beneden voor onze contactgegevens. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te voorzien van de zorg en begeleiding die je nodig hebt.

AGB-code: 41529939

Neem contact met ons op