Wie zijn wij


Noortje Hakvoort

Opleidingen

 • Paardensport massage 
 • Guasha therapeut voor mensen en paarden 
 • Magnetiseur 
 • Kinesiologie touch for health 
 • Cognitief paarden coach 
 • Holistisch therapeut 
 • Reiki Master trainer
 • Academische rijkunst/ klassieke dressuur 

Wat houd mij bezig

Wij, ons gezin met 2 dochters zijn verhuisd naar Hongarije! We hebben een prachtige Tanya (boerderij) midden in de puszta (poesta). Een en al natuur, rust en alles in het hier en nu. Wij hebben yurts die wij inzetten voor cursussen, opleidingen en retreets van Holistic Horse Academy! Aurora Lovas is een Holistisch educatie centrum. Onze accommodatie stellen wij ook beschikbaar voor mensen uit Nederland die een lokatie zoeken voor het geven van cursussen,  retreets, etc. In het buitenland!

Uitraard zijn al onze dieren mee verhuisd,  familie laat je niet achter πŸ˜‰ de paarden, honden, katten, kippen en kalkoenen.  En in middels is de familie uitgebreid naar gansjes,  schaapjes en geitjes😊🩷 alle dieren lopen op ons landgoed in vrijheid en met elkaar. We hebben een groot erf en bossen, alles aan eengesloten dus ruimte genoeg voor iedereen.

Dierenwelzijn staat bij mij op nummer 1 maar de gezondheid van het menselijk lichaam en geest intrigeert mij ook. En dat is de rede voor de keuzes van mijn studies. Om zo echt op alle Holistische niveaus mensen en in mijn geval ook paarden kan helpen helen. Alles is met elkaar verbonden dus ook ziekte en klachten zowel fysiek als psychisch als spiritueel en mentaal. En daar de sleutel in te vinden om iemand in die verbinding te helpen helen is echt een passie 🩡

Gegevens van mij


Sophia Kelders 

Opleidingen

 • Communicatie & Marketing HBO
 • Duurzaam ondernemer & innovatie Master
 • Reiki Master trainer
 • Guasha therapeut 
 • Holistisch therapeut 
 • Sjamanistisch paarden coach 
 • Opstellingen met paarden trainer

Wat houd mij bezig

Een creatieve duizendpoot, waarbij dienstbaarheid een sleutelwoord is in al mijn projecten en ondernemingen. Spiritualiteit, paarden en natuur daar ben ik mee opgegroeid. Mijn vader rijdt ook al paard vanaf zijn 6de en met mijn moeder heb ik bijvoorbeeld de Reiki opleidingen gevolgd. Voor mij is het dus al van jongs af aan een heel belangrijk deel van mijn leven, Dienstbaarheid uit zich bij mij in, dat ik graag andere mensen help. Soms iets persoonlijks of koken voor daklozen, maar ook zakelijk gezien in de vorm van cursussen en opleidingen geven. Dit heb ik jaren commercieel gedaan voor NCOI Group, door heel Europa heen. Maar door Corona kon ik niet meer wekelijks vliegen en dat heeft mij doen besluiten om echt MIJN hart te volgen. Dat resulteerde in stoppen met training geven voor NCOl en volledig op HHA te storen en mijn andere passie: jongeren projecten waarbij we jongeren van de straat halen en toe leiden naar werk, school of het vinden van een passie of hobby En de laatste jaren realiseerde ik dat dienstbaarheid eerst bij JEZELF begint.. 

En dat komt eigenlijk neer op: ZELFLiefde. Dus hou jij onvoorwaardelijk van jezelf? En zo ja, hoe uit zich dat dan? Volg jij altijd jouw hart? Jouw dromen? Of leef je stiekem het leven van een ander? Daar help ik ook graag mensen mee Helpen op weg naar Zelfliefde. Verder woon ik met mijn man en drie kids in het bos in Arnhem. Mijn 4 paardjes staan aan huis in een grote kudde van 27 paarden, waar wij ook gebruik van maken tijdens de opleidingen en cursussen Wat ook erg fijn is, we lopen zo het bos in. Dus ook in de pauzes kan je lekker even wandelen en ontspannen

Gegevens

Sophiakelders@gmail.com


Dat waren wij los van elkaar en dan nu samen

 

Nu je een beeld hebt van wie wij zijn en waar wij voor staan, word ook duidelijk waarom wij Holistic horse Academy hebben opgericht. Wij hebben veel kennis en ervaring en willen dat heel erg graag delen met mensen die meer kennis en ervaring willen op doen, omdat ze de zelfde passie hebben en dat is mensen en paarden helpen helen.

 

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Ja meestal zou je zeggen als je samen een bedrijf start, jullie kennen elkaar al jaren en zijn beste vrienden enz.. nou nee πŸ˜‰ wij hebben elkaar leren kennen in 2020 ja precies dat is best kort geleden en Holistic Horse Academy is ook opgericht in 2020πŸ€” .

 

Juist, soms weet je gewoon als je iemand ontmoet dat dat het is. Je kunt de vinger er niet opleggen maar alles sluit aan als een puzzel! Vriendschap op het eerste gezicht bestaat kennelijk ook πŸ˜‰πŸŒΈ

 

Onze vriendschap ontstond alsof het altijd al zo geweest is. Zelfde ideeën en passies maar tegelijkertijd zo verschillend wat ons samen weer heel sterk maakt en we elkaar perfect aanvullen. 

 

We begonnen eigenlijk meteen om hha op te starten we liepen over van ideeën. En soms als je te snel gaat word er op de rem getrapt. En dat overkwam ons ook. Sophia werd zwanger en kort daarna Noortje ook. Wat een toevalligheid.  Net toen we alles weer wilde oppakken mocht sophia nog een keer zwanger wordenπŸ’ž kennelijk moesten we nog even wachten πŸ˜‰

 

Ook is Noortje in die tussentijd verhuisd naar Hongarije en Sophia verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Arnhem.  Dus een wel bewogen afgelopen 2 jaar kunnen we zeggen. Maar we liepen erg mooi synchroon, heel bijzonder!

 

Holistic Horse Academy is voor ons een heel speciaal en belangrijk onderdeel van ons leven. Er is zoveel vraag voor heling en vergeving in de wereld.  En wij willen zoveel mogelijk ons steentje bijdragen. En door mensen op te leiden kunnen wij het stokje weer door geven en zo creëren we samen een mooiere wereld voor iedereen van buiten en van binnen.

 

Dit jaar gaan al onze ideeën uitkomen!

Dus nu volop weer alle energie in Holistic Horse Academy.  Er wachten zoveel mensen en paarden op ons en JOU! om healen!! 

De deuren zijn open!!!

Je kan je nu aanmelden voor de Holistisch therapeuten opleiding voor mensen en paarden!

Klik voor meer informatie en jezelf aanmelden op de button hieronder! 

β€οΈπŸ©·πŸ§‘πŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ©΅πŸ’œ

β€οΈπŸ©·πŸ§‘πŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ©΅