Boek NU een privé Reiki cursus


Boek nu een privé Reiki cursus voor met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega's!

Een cursus helemaal afgestemd op jou groep mensen. Mensen waar jij deze ervaring mee wil delen. Dat geeft de cursus net een andere vibe!

Tijdens deze cursus gaan jullie alles leren over Reiki. Alle nodige theorie word besproken en er is altijd voldoende tijd voor vragen. We beginnen de dag met kennis maken en starten dan met een visualisatie om allemaal fijn afgestemd te zijn en in de zelfde vibratie te komen. We gaan een paar praktijk oefeningen doen en zullen dan een voor een starten met de inwijdingen. Na de inwijdingen gaan jullie de nieuwe energie in de praktijk inzetten op jouzelf en op elkaar. 

En tijdens de cursus worden de paarden ingezet tijdens de inwijdingen om te helpen de energie te versterken en zo word de ervaring nog meer magisch, echt een heel bijzondere ervaring! Ook gaan jullie tijdens de cursus energie voelen bij de paarden en de verschillen vergelijken. 

Van de theorie en praktijk krijgen jullie een mooi naslagwerk om mee naar huis te nemen en.. jullie ontvangen het ook als E-book op de mail!


Meerwaarde om zelf een Reiki cursus te plannen voor jou eigen groep mensen

Eigen mensen

De magische dag ervaren met jou gekozen mensen. Wat een nog speciale herinnering word!

Zelf datum kiezen

Als je zelf met een groep een Reiki cursus boekt, kan je ook zelf een datum kiezen! Hoe fijn is dat! En zelfs is het mogelijk om de start tijd te overleggen!

Voordeliger

Als je zelf een cursus boekt ben je 10% voordeliger uit dan dat je mee doet aan een door ons geplande cursus! Dat is op een groep mensen een mooie meerwaarde!

Praktische informatie 

De cursussen worden gegeven op onze lokatie in Arnhem. Een prachtige paarden plek midden in het bos. We beschikken over een mooie binnenruimte en de buitenruimte bij de paarden mag voor zich spreken zo midden in het bos 😇😉 Maar ook bij slechtweer is er een binnenhal voor de paarden beschikbaar! Dus we zijn voorbereid op alle weersomstandigheden 🙏

 • De cursussen starten meestal rond 10:00 en eindigt rond 16:00
 • Lokatie: Harderwijkerweg 2 in Arnhem ( De Nieuwe Maesberg )
 • Er word voor een heerlijke biologische lunch gezorgd en tijden te cursus is er koffie, thee en zijn er de dag door versnaperingen 
 • Zorg voor voldoende laagjes kleding, omdat we met energie werken kan het zijn dat je wat temperatuur verschillen ervaart
 • De investering voor de cursus is €145 per persoon vanaf 6 tot maximaal 12 personen 
 • heb je een kleiner groepje of juist grotere groep? Neem dan even contact op en dan bekijken wij samen de mogelijkheden
 • Na afloop van de cursus krijgt iedereen een officieel Usui Reiki certificaat!

 

Dus waar wacht je nog op!

Als jij deze cursus hebt gedaan met jou mensen, hebben jullie mooi:

 • Een officeel Usui Reiki certificaat!
 • Een prachtige dag samen!
 • Een speciale herinnering om op terug te kijken!
 • Een geweldig dagje uit!
 • De magische kracht van de paarden ervaren
 • Geleerd om met energie te werken
 • Jezelf een prachtig cadeau gegeven

En kunnen jullie:

 • Jezelf en elkaar een Reiki behandeling geven
 • Werken met energie
 • Je eigen energie behouden en vergroten
 • En nog veel meer..!

Enthousiast? neem dan nu contact op en plan samen met ons de perfecte datum om deze magische dag voor jou en je groep werkelijkheid te maken!

 

Wat als...

Wat als jij al een Reiki cursus hebt gevolgd?

 

Heb jij zelf al bijvoorbeeld Reiki 1 en wil je deze cursus graag volgen met een eigen groep mensen en twijfel je of dit wel kan als je zelf al Reiki 1 hebt?

JA natuurlijk kan dat! Het nog een keer ervaren is helemaal geen probleem en kan absoluut geen kwaad! Hoe leuk dat jij dan al weet hoe fantastisch het is om dit te mogen ervaren en hoe tof dat jij dit gewoon nog een keer mag!

Wist je dat...

Dat je na Reiki 1 ook door kunt gaan met Reiki 2 en 3?

Dus je kan na deze ervaring met de zelfde groep nog een keer een Reiki cursus plannen en jullie nog verder verdiepen in Reiki. 

Nog een keer samen een magische dag ervaren en dan vol nieuwe inspiratie en belevingen!

Met Reiki 1 hebben jullie geleerd het fysieke lichaam te helen en met Reiki 2 gaan jullie leren op mentaal en emotioneel te helen en.. gaan jullie 3 Reiki symbolen leren die je kan inzetten bijvoorbeeld tijdens behandelingen.

Ook gaan jullie leren op afstand te behandelen. Dus als jullie als groep allemaal weer naar jullie eigen thuis gaan, kunnen jullie op afstand elkaar toch behandelen! Hoe leuk en mooi is dat!!