Reiki 1 Cursus

Hoe zou het zijn als jij jouw eigen energie kan boosten, jouw eigen vermoeidheid, angst, stress of die vervelende lichamelijke pijn waar je maar niet van afkomen kan helen ๐Ÿ’ž? Zou helemaal geweldig zijn toch๐Ÿ˜?! 

 

Met Reiki kan jij werken aan jouw mentale en fysieke klachten. Ook hebben wij veel mensen die hoog gevoelig zijn in de cursus gehad of sessies aan geven, want met Reiki kan je dit beter zelf managen. Resoneert dit met jou? Dan kan deze speciale Reiki 1 cursus tussen de paarden echt wat voor jou zijn๐Ÿด! 

 

Hieronder kan je al wat lezen over Reiki, onze cursus en natuurlijk alle praktische info๐Ÿ—“. 

 

Reiki is een oude Japanse geneeswijze die werkt met de energie die al in ons lichaam aanwezig is. Andere woorden voor deze energie zijn bijvoorbeeld Chi, Prana of Ki. Door Reiki door te geven, aan jezelf of anderen, activeer je het vermogen om het lichaam weer in balans te brengen. De Reiki energie zorgt ervoor dat de energie in je lichaam weer gaat stromen en dat hierdoor klachten afnemen.

 

Bij Reiki 1 focussen we op het behandelen van Fysieke lichaam. En bij Reiki 2 richten we ons op emotionele en mentale klachten.

 

Het mooie van Reiki is dat deze energie jou ook automatisch energie geeft en rust geeft of je nou jezelf behandeld of iemand anders. Iets wat wij denk ik vooral in deze tijd hard nodig hebben! Je leert om vertrouwen te hebben in jezelf en in het pad wat zich voor jou aan het ontvouwen is.

 

Waarom tussen de paarden ๐Ÿด? Omdat we van Holistic Horse Academy ervan overtuigd zijn dat paarden een unieke spiegel voor ons als mens zijn en je bijna als vanzelf meer geaard- en meer in verbinding bent met bijvoorbeeld je eigen emoties. Een unieke ervaring..

 

 

AAN HET EINDE VAN DEZE DAG:

๐Ÿ™ Ken je alle basis Reiki handposities

๐Ÿ’ซ Heb je kennis gemaakt met energiewerk

๐Ÿ™†‍โ™€๏ธ Kan jij jezelf een Reiki behandeling geven op fysiek niveau

๐Ÿ’ž Weet jij hoe je jouw energie kan behouden en vergroten

๐Ÿฆ„ Heb jij de magische kracht van paarden en de kudde ervaren 

๐Ÿ“ƒ Ontvang je jouw Reiki Graad 1 Usui certificaat

Heb jij jezelf een mooi cadeau gegeven ๐Ÿ˜‰!

 

WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht en begeleiding is bij ons van Holistic Horse Academy het aller belangrijkste. Om die reden geven wij de trainingen, opleidingen en cursussen in kleine groepen. De maximale groepsgrote bestaat op dit moment uit 9 deelnemers. De trainingen worden gegeven door minimaal één Reiki Masters met een officiële Reiki Trainer diploma.

 

Doordat we in kleine groepen werken is er veel tijd om intensief met elkaar te oefenen, waardoor het echt een hands-on training wordt. Reiki is namelijk iets wat je vooral moet ervaren. Uiteraard wordt er op deze dag ook aandacht besteed aan de theorie, zoals de historie, filosofie en de basis handposities.

 

De Reiki Graad 1 inwijding vindt plaats in onze kudde paarden, uiteraard op een veilige manier. Je hoeft dan ook geen ervaring te hebben met paarden. Na deze dag heb je wel ervaring opgedaan met de energie van paarden en hoe deze jouw energie kan versterken.

 

We sluiten de dag af met een behandeling op elkaar tussen de paarden.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Locatie: Harderwijkerweg 2 Arnhem (De Nieuwe Maesberg)

Datum: 1 april

Tijd: van 10:00 tot 16:00

Eten en drinken: Koffie thee, versnaperingen en lunch

Kleding: lekker zittende warme kleding en oude schoenen/laarzen

Certificaat: Ja, Reiki 1 Usui certificaat

Investering in jezelf: 160 euro

 

En Remember:

Allen voor vandaag...

Word niet boos

Maak je geen zorgen

Wees nederig

Wees eerlijk

Wees meelevend met jezelf en anderen

In de webshop kun je je aanmelden voor de cursus waar jij graag aan mee wil doen.

Zit er geen datum bij dat jij tijd hebt?

Binnenkort worden er weer nieuwe datums gepland. Wil je als een van de eerste zijn wanneer wij deze bekend maken? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang jij per mail wanneer de nieuwe datums gepland zijn!

Klik op de button om je aan te melden