Reiki 2 Cursus

Je bent er klaar voor! Een volgende stap in jouw Reiki avontuur. Met Reiki 2 gaat er een magische 🧚‍♂️ nieuwe wereld voor je open. Namelijk de wereld van de symbolen ☯️. Wij (Noortje & Sophia) hebben onze eigen inwijding in Reiki 2 echt als heel bijzonder ervaren en echt een verrijking op wat je al kent en weet van Reiki 1. Ben je enthousiast over Reiki 1, wacht maar tot je deze dag hebt volbracht 😉.

Wist je namelijk dat je met 1 specifiek symbool, je behandeling sterker kan maken maar ook ruimtes, voorwerpen en jezelf kan beschermen en reinigen💫?

Zo leer je ook een symbool waarmee je op afstand mensen en dieren kan behandelen. Super handig, want zo kan je ook iemand direct behandelen die in paniek is, een dier die kwijt is of het kan dat je liever op afstand behandeld dan iemand fysiek aanraakt. De redenen, maar ook de mogelijkheden met Reiki geven op afstand zijn eindeloos 🤭. Maar geen paniek, tijdens deze cursus leer je in ieder geval de basis waarvoor en hoe je deze symbolen kan inzetten☯️.

NA DEZE DAG:
🙏Ben je ingewijd in Reiki 2
☯️Kan je 3 symbolen teken en gebruiken
💞Kan je mensen en dieren op afstand behandelen
🐴Heb je een behandeling gegeven met de nieuwe energie aan iemand anders EN aan een paard

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Locatie: Harderwijkerweg 2 Arnhem (De Nieuwe Maesberg)
Datum: 13 maart en 29 april 
Tijd: van 10:00 tot 16:00
Eten en drinken: Koffie thee, versnaperingen en bio lunch
Kleding: lekker zittende warme kleding en oude schoenen/laarzen
Certificaat: Ja, Reiki 2 Usui certificaat
Investering in jezelf: 210 euro

In de webshop kun je je aanmelden voor de cursus waar jij graag aan mee wil doen.

Zit er geen datum bij dat jij tijd hebt?

Binnenkort worden er weer nieuwe datums gepland. Wil je als een van de eerste zijn wanneer wij deze bekend maken? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang jij per mail wanneer de nieuwe datums gepland zijn!

Klik op de button om je aan te melden