Reiki 3A Cursus

Deze reis van Reiki 2 naar Reiki 3 Master is werkelijk magisch. Tijdens dit weekend mag je tussen de paarden gaan ervaren wat jij nog in jezelf mag helen en bekrachtigen, om zelf master van je leven te worden. Zelf liefde en zelf inzicht zorgt er namelijk voor dat jij de ander ook zonder oordeel als geheel en heel kan zien (en helen). Dit allemaal tussen de kudde met de paarden als leermeesters.

HOE ZIT DIT WEEKEND ERUIT?
Natuurlijk moet je dit echt ervaren, maar hieronder lees je de globale indeling van dit magische weekend.

Op dag 1 beginnen we met een meditatie en mindfulness om te ervaren welke overtuigingen jij nog mag transformeren naar krachtige en empowerende statements. Je laat los wat niet meer dient, in liefde en tussen de paarden, natuurlijk in combinatie met Reiki. De middag kiezen we op individueel niveay methodes uit die jouw helpen om nog een stuk die om heling vraagt te transformeren. Hierin wordt je ondersteund door de hele groep en tussen en met de paarden. We sluiten deze dag af met de Reiki 3 inwijding.

Op dag 2 beginnen we met een hartopenende cacao ceremonie waarin jij jouw missie als Reiki 3 Master mag bekrachtigen en delen.

Met die nieuwe jij gaan we de rest van de ochtend de ander een volwaardige en inspirerende sessie geven. In de middag kiezen we gezamenlijk een extra verdieping waarmee we gaan werken. Dit kan zijn reiki & chakra's, coaching met paarden, etherische oliën en reiki etc. Dit stemmen we van te voren met elkaar af.

Iedere dag genieten we van een heerlijk biologische lunch samen.

Ben jij er ook zo aan toe om jouw missie, jouw eigen pad te gaan bekrachtigen en bewandelen? Dan weet ik zeker dat dit weekend wat voor jou is! Stuur ons een PB of zet je op aanwezig, want er is maar plek voor 4 deelnemers.

PRAKTISCHE INFO:
Locatie: Harderwijkerweg 2 in Arnhem (de nieuwe Maesberg)

Datum: 27 en 28 januari 2023
Overnachten: Kan! Tegen betaling
Avond eten: Kan! Tegen betaling
Certificaat: Ja! Reiki 3A
Aantal deelnemers: MAXIMAAL 4 personen
Investering in jezelf: €500 (NORMAAL 750!!)

Wat leuk dat je je gaat aanmelden voor de Reiki 3A cursus tussen de Paarden! Dit is een mooi cadeau voor jezelf.

Datum: 27 & 28 januari 2023

Na het betalen van deze aanmelding, is je aanmelding definitief en ben je verzekerd van een plek!

Een week voor de start van de cursus krijg je een mail met daar alle info en details van de Reiki 3A cursus dag.

 

In de webshop kun je je aanmelden voor de cursus waar jij graag aan mee wil doen.

Zit er geen datum bij dat jij tijd hebt?

Binnenkort worden er weer nieuwe datums gepland. Wil je als een van de eerste zijn wanneer wij deze bekend maken? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang jij per mail wanneer de nieuwe datums gepland zijn!

Klik op de button om je aan te melden