Reiki cursus tussen de paarden

Binnenkort plannen wij weer nieuwe Reiki cursussen. Usui Reiki 1, 2 en 3A!

Als je op de hoogte gehouden wil worden meld je dan Nu onderaan deze pagina aan voor de wachtlijst en hoor als een van de eerste wanneer de datums gepland zijn en kun jij je als een van de eerste aanmelden en verzekerd zijn van een plek!


Reiki 1, 2 en 3A zijn erg speciaal om te volgen en wat het nog specialer maakt is de kracht van de energie van de paarden die wij inzetten tijdens de cursus en de inwijdingen. Zij helpen mee met het verdelen van de energie en geven net dat beetje extra ervaring!

Reiki 1 tussen de paarden

Met de Reiki 1 cursus ga jij jezelf leren helen op je fysieke lichaam. Je leert alle nodige therorie en gaat in de praktijk leren hoe jij jouwzelf en iemand anders een Reiki behandling kan geven.

Tijdens de cursus krijg jij een werkboekje met alle info van de Reiki 1 cursus en krijg je deze ook digitaal als ebook opgestuurd via de mail. Zo kun je makkelijk iets terug lezen.

 

Reiki 2 tussen de paarden

Met Reiki 2 ga jij jezelf en anderen leren helen op emotionele en mentale klachten.

Bij Reiki 2 ga je ook 3 symbolen leren die jij tijdens behandelingen kan inzetten en ga jij leren behandelen op afstand! hoe mooi als je een persoon of dier een behandeling kan geven die niet bij jou in de buurt is!

Tijdens de cursus krijg jij een werkboekje met alle info van de Reiki 2 cursus en krijg je deze ook digitaal als ebook opgestuurd via de mail. Zo kun je makkelijk iets terug lezen.

Reiki 3A Master tussen de paarden

Reiki 3A cursus maakt het reiki avontuur rond. Je gaat jezelf meer verdiepen in jezelf en anderen, om nog beter te leren behandelen vanuit je intuite en gevoel.

Tijdens deze cursus ga je het 4e en laatste Reiki symbool leren, het Master symbool!

De cursus duurt 1 dag, maar af en toe maken we van deze cursus een heel magisch weekeind! 2 volle dagen met reiki, inspiratie, nieuwe kennis en tools om het beste uit jou te halen als healer!

Tijdens de cursus krijg jij een werkboekje met alle info van de Reiki 3A cursus en krijg je deze ook digitaal als ebook opgestuurd via de mail. Zo kun je makkelijk iets terug lezen.

Wist je dat..

Wist je dat je je nu ook op de wachtlijst kan zetten voor de opleiding: Holistic Horse Healer? 

In de opleiding word je opgeleid tot holistisch healer voor mensen en paarden!

Een super uitgebreide en magische opleiding die jou zelfverzekerd, vol vertouwen en kundig op weg helpt tot een echte Master healer voor mensen en paarden!

De opleiding zal naar verwachting in april starten en wij proberen deze maand alle info over de opleiding online te zetten.

Wel is een vereiste om de opleiding te starten dat je minimaal in het bezit bent van een Usui reiki 1 certificaat. 

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer alle info online komt en wanneer jij je kan aanmelden? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst!

En... er komt een ook een hele mooie aanbieding voor deze opleiding,  mis dat niet!

Klik op de link om je aan te melden!

Holistic Horse Healer - therapeut opleiding

 

Meer lezen over de Reiki cursussen? klik op een van de buttons en je word gelijk door gestuurd naar de juiste pagina met alle informatie!

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst en hoor als eerste als de datums bekend zijn en wanneer jij je kan aanmelden!

maak hier onder een keuze voor welke Reiki cursus jij je op de wachtlijst wilt zetten. 

Reiki Cursus wachtlijst aanmelden